- 2800 W güçlü performans, hızlı ısınma
- 50 g/dk sürekli buhar, 250 g şok buhar
- SteamGlide Plus taban: çizilmeye dayanıklı, mükemmel kayma
- 300 ml geniş su haznesi, daha az doldurma
- Hızlı Kireç Çözme sistemi ile uzun ömürlü performans
- Damlama önleyici sistem, lekesiz ütüleme
- Otomatik kapanma ile güvenlik
| Güç |
2800 W |
| Sürekli Buhar |
50 g/dk |
| Şok Buhar |
250 g |
| Su Haznesi |
300 ml |
| Taban |
SteamGlide Plus |
| Kireç Temizleme |
Hızlı Kireç Çözme |
| Damlama Önleme |
Var |
| Kablo Uzunluğu |
2 m |
| Gerilim |
220–240 V |
| Frekans |
50–60 Hz |
| Garanti |
2 yıl uluslararası garanti |
Philips 7000 Serisi HV Buharlı Ütü DST7030/20, güçlü 2800 W performansı ve hızlı ısınma süresiyle ütüleme işini kolaylaştırır. 50 g/dk sürekli buhar ve 250 g şok buhar çıkışı sayesinde en inatçı kırışıklıkları bile zahmetsizce giderir.
SteamGlide Plus taban tüm kumaşlarda mükemmel kayma sağlar, çizilmeye karşı dayanıklıdır ve temizlenmesi kolaydır. Hızlı Kireç Çözme sistemi uzun ömürlü buhar performansı sunar, damlama önleyici sistem ise giysilerde leke oluşumunu engeller.
300 ml geniş haznesi sayesinde daha az su doldurma ihtiyacı doğar. Dikey buhar püskürtme özelliği ile perdeler ve askıdaki giysiler kolayca ütülenebilir. Otomatik kapanma özelliği güvenlik ve enerji tasarrufu sağlar.
Bizimle İletişime Geçin
Philips DST7030/20 hakkında detaylı bilgi almak, sipariş vermek veya ödeme seçeneklerini öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kayseri Nurkan Ticaret güvencesiyle, doğru ürünü en uygun koşullarla sizlere sunuyoruz.
WhatsApp ile İletişime Geç